Overenskomst

Hos Jysk hjemmepleje ApS er vi glade for at kunne fortælle, at virksomheden nu er en del af en arbejdsgiverforening og dermed omfattet af overenskomst. Jysk hjemmepleje har eksisteret i over 3 år og er godkendt i 3 kommuner, Mariagerfjord, Rebild og Vesthimmerland. Det har hele tiden været vigtigt for os, at vores medarbejdere bliver behandlet godt, fordi vi tror at glade medarbejdere skaber glade borgere. I takt med, at virksomheden er vokset, er det nu blevet aktuelt at formalisere regler og aftaler.

 

Jysk hjemmepleje er en solid virksomhed og vores vision er at skabe et tilbud til borgerne, hvor opgaven ved borgeren er i fokus. Vi har nu eksisteret i 3 år og oplever fortsat fremgang. Jysk hjemmepleje tilbyder gratis pleje døgnet rundt til borgere, som er bevilget hjælp fra kommunen.

 

Jysk hjemmepleje er også godkendt til opgaver omkring f.eks. medicindosering og rehabiliterende træning. Vi har fokus på, at borgerne skal behandles ordentligt, bl.a. ved at vi lægger vægt på færrest muligt medarbejdere i borgerens hjem og ved at borgeren har medindflydelse på planlægningen af plejen.

 

Alle borgere, som modtager hjemmepleje, kan frit og gratis vælge at få hjælpen fra Jysk hjemmepleje ApS. Den bevilgede hjælp leveres gratis og man har mulighed for at tilkøbe ekstra hjælp til f.eks. rengøring, madlavning osv.

 

Vi oplever ofte at borgerne ikke ved, at man har et frit valg og at man gratis kan få hjælp fra et privat firma når man bliver bevilget hjemmepleje. Vi kommer gerne ud og fortæller mere om hvilke muligheder man har, hvis f.eks. en borger, pårørende eller en forening henvender sig.