Ledige stillinger

Vil du være en del af verdens bedste team? Har du lyst til at gøre det bedre hver dag? Har du hjerte og faglighed? Så er du kommet til det rette sted!

 

Vi ansætter løbende og via opslag, så hvis du er interesseret i en stilling, så lad os høre fra dig. Det kan være vi har noget til dig. Jysk hjemmepleje ApS har ansat sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere og ufaglærte erfarne afløsere.

Vi ansætter mennesker, som brænder for at yde den bedste omsorg for vores borgere. Det er vigtigt at du har hjertet på rette sted og en faglighed, der matcher omsorgen.

Aktuelle opslag:

Vi har fået flere opgaver og søger nu SSH i aftenvagt og SSH i dagavgt. Stillingerne er på 30 og 28 timer.
Har du lyst til at tage ansvar? Har du lyst til at gøre en forskel for borgerne? Er du stabil og selvstændig?
I Jysk hjemmepleje ApS søger vi en uddannet SSH til fast dagvagt, og en SSH til fat aftenvagt, da vi har fået flere opgaver.
Vi har brug for en medarbejder, som er fleksibel og som trives i et frit job hvor man kan træffe selvstændige beslutninger og som prioriterer borgerens livskvalitet højt.
Til gengæld tilbyder vi arbejde i en virksomhed hvor medarbejderne selv har indflydelse, hvor vi hele tiden prøver at gøre det bedre for borgerne og hvor du selv har indflydelse på planlægningen af dine opgaver og en god startløn.
Har du lyst til at arbejde i en virksomhed hvor tingene går hurtigt, hvor vi har fokus på borgerne og hvor du vil have et stort ansvar? Så skriv til os hurtigst muligt og senes d. 20. august 2020. Tiltrædelse senest d. 1. oktober 2020.
Har du spørgsmål kan du kontakte direktør Trine T. Jul på trine@jysk-hjemmepleje.dk eller afdelingsleder Kirsten Lund Hostrup på 61 42 44 46